Je bezoek aan ons theater

Wij doen er alles aan om je theaterbezoek veilig te laten verlopen. We houden ons aan de huidige coronaregels. Dat houdt oa in:

  • Bij voorstellingen en in de horeca alleen toegang met Coronacheck voor personen van 13 jaar en ouder
  • Anderhalve meter afstand. In de zaal zorgen we voor voldoende afstand tussen de zitplaatsen. We gaan er vanuit dat als je in een bestelling meerdere kaarten besteld, je als groep bij elkaar mag zitten.
  • Een mondkapje is verplicht bij rondlopen

Zo help je ons om je bezoek veilig te laten verlopen:

Algemeen:

  • Uiteraard kom je niet als jij of je huisgenoten symptomen van corona hebben of positief getest zijn.
  • Betalingen kunnen alleen met PIN
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op
  • Kun je onverwacht niet komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via info@denieuwevorst.nl.

Voorstellingen:

  • Meld je bij aankomst altijd bij de kassa
  • Je jas en tas kun je meenemen in de zaal
  • De kassa is een uur voor aanvang van voorstellingen open.


Hoe werkt de coronacheck?

Een coronatoegangsbewijs kun je op meerdere manieren krijgen: met een vaccinatiebewijs, een recente negatieve testuitslag of een bewijs dat je in het afgelopen half jaar hersteld bent van corona.

download de CoronaCheck app

log in met je DigiD

maak in de app een QR-code aan door op GENEREER te klikken

Wij scannen bij de deur je CoronaCheck app en controleren daarbij, conform het coronabeleid, je identiteitsbewijs. Heb die dus bij de hand. Je kunt het coronabewijs ook printen via de website coronacheck.nl. We willen je vragen om op tijd te komen zodat we dit soepel kunnen laten verlopen.

Voor de duidelijkheid: Het enige wat wij zien bij het scannen is: je initialen, je geboortedag en -maand. De app laat niet zien of je getest, gevaccineerd of recent hersteld bent.

Heb je bezwaar en wil je niet meer naar de voorstelling komen, dan krijg je vanzelfsprekend je geld terug. Stuur dan een mailtje naar info@denieuwevorst.nl. Wij zullen alle bezwaren bundelen en zorgen dat je tickets geretourneerd worden.

Wij zijn ons bewust van de impact van deze maatregelen, voor jullie en voor ons. We hopen dat je begrip hebt voor de situatie en dat dit van korte duur is.


Heb je vragen?

Laat het ons weten via info@denieuwevorst.nl!

We volgen de richtlijnen van de overheid.
Weet dat wij het niet eens zijn met deze gang van zaken. Wij staan voor een inclusieve samenleving waarin ons theater toegankelijk is voor iedereen. Meer informatie over onze visie hierover lees je hier >