Café en tuin

Zoek een mooi plekje uit in het café of in de binnentuin en geniet van een lokaal biertje, heerlijke vers bereide lunchgerechten, borrelhappen, een goeie kop koffie of homemade sapjes.

Donderdag t/m zondag open

Geniet van donderdag t/m zondag vanaf 11.00 uur in de prachtige binnentuin of in één van de gezellige hoekjes in het café van een lekker drankje of hapje. Bekijk hier onze menukaart, maar laat je vooral ook verrassen door het actuele aanbod wat níet op de kaart staat!

Donderdagavond: Volkskeuken

Op donderdagen kun je regelmatig aanschuiven bij de Volkskeuken. Enya kookt dan heerlijke, vegetarische en betaalbare maaltijden.
De Volkskeuken is prima te combineren met een voorstelling in de zaal of event in de Kraakkelder. Kijk voor meer informatie, data en het menu in ons programmaoverzicht.

Lokale ingrediënten en leveranciers

We werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Zo halen we groenten bij Groeituin013, kruiden uit onze eigen moestuin, brood bij Pig & Rye, biologische kaas bij Bastiaansen en maakt Het Buurmeisje onze worstenbroodjes en gebak. En we experimenteren graag met bijzondere smaken en eigen drankjes, dus laat je steeds weer verrassen door wat er op de kaart staat.

Meer informatie over ons café:

Mail horeca
Tel: 013-5328520

English