Lokaal en vers

Alles op ons menu wordt dagelijks vers bereid.We werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en plukken het liefst uit ons eigen kruidentuintje.

Ook onze leveranciers komen uit de buurt. We werken o.a. met:

Het Buurmeisje

Enya kookt niet alleen de heerlijkste maaltijden in onze keuken, maar heeft ook een eigen bedrijf: Het Buurmeisje. Ze maakt heerlijke handgemaakte baksels vol liefde en aandacht. Natuurlijk staat haar gebak en worstenbrood bij ons op de kaart!

Groeituin013

Onze groenten komen van Groeituin013, dé groene huiskamer van Tilburg waar vele vrijwilligers onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en verkopen. De moeite waard om ze een keer te bezoeken en je verse inkopen te doen!

Pig & Rye

Het brood van onze overheerlijke tosti's halen we bij Pig & Rye, de bakkerij in de Nieuwlandstraat met heerlijk zuurdesembrood gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten.

Bastiaansen Bio

Kaas van Bastiaansen Bio uit Molenschot is biologisch, vegetarisch en verantwoord. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten; geen kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddel en andere toevoegingen.

Beeld: Jostijn Ligtvoet

English