Bregt & Lotte

mèn-wèl-bèlle oppertelefonisten

Deze 2 jonge theatermakers (in spe) zitten niet graag stil. Bregt is een rasechte feyenoorder en heeft minstens 1 dubbele afspraak in haar agenda staan. Ze is een activist die vol vuur over elk onderwerp wil discussiëren, en heeft een hekel aan moppen tappen. Lotte is een wannabe-vegetariër (‘nee, vanaf nu écht’) en is na een poging in Arnhem te wonen toch weer terug naar het prachtige 013 verhuisd. Haar liefde voor Tilburg is zo groot dat ze het zelfs heeft laten tatoeëren.

Als ze samen naar een festival gaan, zijn ze elkaar direct kwijt omdat ze het liefst met onbekende mensen over (on)belangrijke zaken praten. Met heul veul liefde voor ‘het gesprek’ en nieuwe ontmoetingen bouwden ze 27 maart het Mèn-wèl-bèlle callcenter!


Een callcenter voor ik-heb-behoefte-aan-ongemakkelijk-contact-maar-wat-dan-leuker-blijkt-te-zijn-dan-je-dacht-gesprekken. Met wie dan? Een groep (on)bekende Tilburgers, als volkszanger Jason Haans, humanist Leonoor van Aubel, dragqueen Noë Hosé, dj Rosalie Willemsz en wijkagent Erwin van Erve. Een sociaal cadeautje in een tijd van sociaal isolement.

Het callcenter is nu even gesloten, maar leer het telefoonnummer alvast uit je hoofd:

085-208-5744