Nadine Roestenburg

Het brein achter de Finder pin

Nadine Roestenburg is een eclectische millennial met een extreme liefde voor kunst en technologie. Ze houdt net als haar katten Browser en Cursor van avocado’s en raakt niet uitgepraat over de haat-liefde verhouding met het internet. Zonder focus of hyper-gefocust dwaalt ze door de hybride ruimtes op zoek naar spannende kunstenaars. Ze onderzoekt digitale cultuur, denkt ze over eigenlijk alles te veel na én is het brein achter de Finder pin.

Nadine houdt van échte, offline liefde en ondanks haar voorliefde voor de online wereld is ze klaar met swipen. That's where Finder pin comes in. ❤️ Start met kijken, stop met swipen! Omarm het spannende, soms ongemakkelijke contact tussen mensen offline. Lach, kijk, knipoog, breek het ijs en vind échte liefde in het ‘echt’. Nu de zon begint te schijnen en we langzaam weer naar buiten mogen biedt de Finder pin dé oplossing voor online dateleed: Finder, een felgroene pin met een herkenbaar symbool 🔎 dat je op kan spelden om je beschikbaarheid te tonen en andere singles te herkennen.

Hoe werkt Finder?
Je gaat naar www.finderdate.nl en bestelt voor jezelf en/of voor al je single vrienden (en die ene crush) een opvallend groene pin met het Finder logo 🔎. Een pin kost € 3,95,- inclusief verzendkosten, 5 pins € 14,95 en 10 pins € 24,95. Per Finder-pin krijg je een aantal visitekaartjes speciaal ontworpen om je telefoonnummer op te schrijven. Zie je iemand leuks met een Finder-pin? In plaats van na 30 minuten oogcontact te vragen of diegene ook op Happn zit, zoek je oogcontact, lach je ongemakkelijk, knipoog je met twee ogen, zet je jezelf voor lul door te vragen hoe lang iemand is, en geef je je nummer.Over Krakers

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het theater en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer info & programma: www.denieuwevorst.nl/krakers