Krakers Highres 49

KRAAK DE NIEUWE VORST!

We kraken het theater! We ellenbogen ruimte in het programma voor jullie. Voor mensen met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Die samen met ons tegen heilige huisjes aan willen schoppen en vette dingen willen doen!

Wij geven jullie een plek.
Wij geven jullie ideeën de ruimte.
Wij geven jullie handvatten.
Wij kraken met jullie mee.

Dit is geen theater

De Nieuwe Vorst is een theater, zo een met voorstellingen en mensen die naar voorstellingen komen kijken. Maar dan niet met van die Shakespeare achtige theater dingen, of mensen in stropdassen. De kans is groter dat je terecht komt bij een lifestyle opera over kapitalisme-moeheid, je een kaleidoscopische dansvoorstelling ziet of op een opblaaskrokodil naar verhalen zit te luisteren in de achtertuin terwijl je een speciaal biertje drinkt. Laten we het woord theater dus even achterwege laten.

De Nieuwe Vorst is een plek voor experimenteel werk, ongehoorde verhalen en vreemde vertoningen. Een plek waar dingen gebeuren die ergens anders geen plaats krijgen en bovenal een huis dat een podium wil bieden aan Tilburgers met een vet idee.

Kraak De Nieuwe Vorst

Kraken doe je niet alleen, kraken doe je samen! Dus kom maar op met die vreemde programma ideeën, onderwerpen die absoluut gehoord moeten worden en nooit-eerder-vertoonde avonden! Wij zoeken de nieuwe generatie (Tilburgse) krakers die letterlijk het theater gaan kraken, tegen heilige huisjes aan willen schoppen en culturele leegstand tegen willen gaan.

Van een debatavond over iets waar jij je #BOOS over maakt, een rave in onze kelder, een 90's horror marathon in de tuin tot een vrijdagje vreemde vogels tellen op ons dak.

Daarnaast leren wij je hoe dat werkt, om zoiets te organiseren. Over programmeren, produceren, marketing en alle andere dingen die komen kijken bij een KRAAK.

JA! JA! JA!

Word een kraker! Mail jouw vette idee naar krakers@denieuwevorst.nl.
Zodra de kust weer veilig is zijn we elke dinsdag en vrijdag te vinden in De Nieuwe Vorst. Maar tot die tijd:

Website 16

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber Dijs en Pien Rutten (nee geen familie van). Even een kort voorstelrondje. Amber is de gure attenberrie van het stel. Meme verslaafd, Willem II fan, heeft een 013 tatoeage. Sowieso buitenproportioneel Tilburgfan. Pien heeft wat dat betreft een betere smaak. Sowieso op het gebied van koffie. Pien houdt van op chanternel gaan in haar caravan, festivals, koffie, bier en praten over koffie en bier. Wat we wél met elkaar gemeen hebben: we organiseren samen al jaren met veel liefde PechaKucha avonden, hebben zin om Tilburg nog vetter te maken en zijn helemaal AAN om (met jou?) De Nieuwe Vorst te gaan kraken. Dus... kom maar op!

Mail ons 💌!

Krakers op Facebook: www.facebook.com/krakerstilburg
Krakers op Instagram: www.instagram.com/krakers_tilburg