KOUWE KERMIS: Een soort van tiendaags festival in De Nieuwe Vorst

26-05-2023
Nieuws


Een nieuw ‘soort van festival’ tijdens de Tilburgse Kermis: de Kouwe Kermis.
Van 21 t/m 30 juli kunnen kermisliefhebbers, kermishaters en alles wat daartussen zit terecht bij Theater De Nieuwe Vorst. Met de binnentuin als festivalhart geniet je tien dagen lang van een programma vol installaties, voorstellingen, films, lezingen, bands, kunst en pittige suikerspinnen.

Verwacht drag shows in de tuin en dans mee in een Guided Rave. Bouw je ultieme schuilplaats onder de vlonder of ga in gesprek met animatronics. Duik met Elmer in de kelder en ervaar een soort van kermis tijdens ‘Turbopolyp 8000’ met Öhne Umlaut en burger service. Vier Roze Maandag met House of Circus en bekijk films met Pop-Up Cinema en VPRO Flowerboy. Luister naar gepassioneerd geouwehoer tijdens PechaKucha of drink lekker een pils in de tuin met kans op kunst! Bij de Kouwe Kermis geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten.

Een soort van tiendaags festival dus. Analoog en off the grid. Met iets van theater. En ook iets van muziek. En een soort van installaties. Dat is ongeveer de Kouwe Kermis. Teleurgesteld word je toch wel, dus laat je verwachtingen achter bij het tuinhekje, loop binnen en blijf gezellig hangen.

Het festivalhart is dagelijks gratis toegankelijk vanaf 14.00. Meer info over de volledige line up en ticketinfo volgt.

Meer info >

English