De Nieuwe Vorst kraakt de kermis

Komen wij even van een kouwe kermis thuis: we worden beticht van merkinbreuk. Hoewel we menen dat daarvan geen sprake is, besteden we onze tijd en energie liever aan ons doel: het aanbieden van een mooi festival tijdens de Tilburgse Kermis.

12-07-2023
Nieuws

Tijdens de Tilburgse Kermis organiseert De Nieuwe Vorst een ‘soort van tiendaags festival’, met een programma vol voorstellingen, films, installaties, muziek en kunst. De naam De Koude Kermis blijkt een geregistreerde naam, en de eigenaar van deze naam wil niet dat wij Kouwe Kermis als naam voeren voor ons festival.

We dopen de naam om tot KRAAK KERMIS FESTIVAL. Met onze Krakers kraken we al geruime tijd cultureel Tilburg met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. En nu kraken we dus ook de Kermis.

Bij de Kraak Kermis geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten. Met de binnentuin als festivalhart geniet je tijdens Kraak Kermis Festival tien dagen lang van off the grid kermisfun.
Beleef een dansinvasie met Vloeistof en neem plaats in een UFO-massagesalon. Vier Roze Maandag met House of Circus en bekijk films met Pop-Up Cinema en VPRO Flowerboy. Verwacht dragshows in de tuin en guided raves in de kelder. Luister naar gepassioneerd geouwehoer tijdens PechaKucha of drink lekker een pils in de tuin met kans op kunst.

Bekijk hier het volledige programma.

English