Nieuws
Phyllis En Randy In Theater De Nieuwe Vorst

Theatercafé geopend voor lunch & drinks

Vanaf dinsdag 12 maart is het café van Theater De Nieuwe Vorst ook overdag geopend. In de inspirerende omgeving van theatermakers en creatievelingen kun je er terecht voor lunch en een drankje. In het prachtige historische pand met verschillende ruimtes en hoekjes is er voor iedereen een fijne plek te vinden om lekker te borrelen, rustig te werken of bijvoorbeeld voor een werkoverleg. En bij goed weer zoek je uiteraard een tafeltje in de mooiste binnentuin van Tilburg.

vr 8 maart 2019

Phyllis Derolur van Proeflokaal De Tuin serveert een heerlijke lunch en Randy Hoekwater voormalig eigenaar van Kaldi, staat achter de bar om je te voorzien van een verkoelend drankje of een lekkere koffie.

Maurice Dujardin, directeur Theater De Nieuwe Vorst: ‘In ons theatercafé hangt een uitnodigende en creatieve energie die we graag volop delen met anderen. Of je nu theatermaker bent of een bezoeker die simpelweg binnenloopt voor een lekkere kop koffie, een goed broodje of een goed gesprek. We zijn blij dat we de komende maanden overdag open gaan dankzij de samenwerking met Randy en Phyllis. Zeker nu het mooie weer voor de deur staat en onze fijne stadstuin voor ons klaar ligt!’

Openingstijden theatercafé:

Dinsdag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur en vanaf 1 uur voor aanvang van voorstellingen.