Nieuws
Vorstinde Zomer Instapost Tekengebied 1
Vorstinde Zomer Website Omslagfoto Tekengebied 1

Vorst in de Zomer:

Een zomer vol theater in De Nieuwe Vorst

We hebben wat in te halen. Het mág weer. Het móet weer. De Nieuwe Vorst is klaar voor een zomer vol theater. Onder de noemer ‘Vorst in de Zomer’ worden de zalen en de binnentuin gevuld met theatermakers die we moesten missen, nieuwe makers met toffe try-outs, krakers met wilde ideeën en slam poets met uitzinnige woordkunst .

di 22 juni 2021
Nieuws

In juli en augustus kan het publiek in alle hoeken en gaten van Theater De Nieuwe Vorst weer live genieten van het uitgebreide en diverse zomerprogramma.

Een kleine greep uit het verkoelende Vorst in de Zomer-aanbod: Luister in je eenpersoonscocon naar gesprekken met mannen over intimiteit en verlangen bij BLOOS de mannen. Laat je inspireren door Video Vixen en hiphop honeys in de dansperformance Jezebel van Cherish Menzo. Leg in Mount Average een parcours af langs historische figuren. Geniet onder de sterrenhemel van de beste korte verhalen. Kraak: De Zomer met je zwemspullen onder je arm. Of bezoek een van de vele premières van de makers van Expeditie Cement en gloednieuw werk van Makershuis Tilburg.


Het volledige programma van Vorst in de Zomer is terug te vinden op deze site. De capaciteit is beperkt, dus koop je tickets snel.