Zin in een kopje theeater?

We brengen onze eigen theesmaak naar het terras: Theeater!

10-05-2023
Nieuws

Theeater is een groene thee met de smaak van theater. Vol van smaak, maar ook met een beetje pit en een snufje verwarring. Een geheim recept met onder andere groene thee, hennep en roze pepertjes. Theater in een kopje.

Met Theeater laten we je kennismaken met het theater zonder dat je daar het terras voor hoeft te verlaten. Als jij niet naar het theater kunt komen, brengen wij het theater wel naar jou. Vanaf nu proef je het theater dus niet alleen meer op de planken, maar geniet je er ook van in onze binnentuin of in het café. Ook bij Steck kun je een kopje Theeater drinken. Bij elk kopje wordt een prikkelende vraag geserveerd. Wanneer was je voor het laatst nerveus? Waar heb je voor het laatst om moeten lachen? Of: welke dag uit je leven had je liever eerst gerepeteerd?

Bij het samenstellen van de Theeatermelange hebben we ons laten adviseren door de Tilburgse theesommelier Brigitte van Schooten. Met haar bedrijf Art of Tea laat Brigitte het publiek kennismaken met de fijne smaken van losse thee en verschillende infusies. Meerdere recepten passeerden de revue, maar uiteindelijk won deze kruidige theemelange.

English