Craft Foto Huisje

Huisgenoten

In het pand van Theater De Nieuwe Vorst is een aantal bedrijven gehuisvest.

DansBrabant is (pro)motor van bezielde dans. DansBrabant ondersteunt talentvolle choreografen op hun weg naar een stevige positie in het (inter)nationale dansveld.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren aan het publiek.

Proeflokaal de Tuin verzorgt vele vormen van catering, zowel bij Theater de Nieuwe Vorst, op locatie maar ook af te halen. Ook verzorgen ze de lekkere lunch bij Theater De Nieuwe Vorst. Gerechten gemaakt van lokale producten, vers, gezond.

Sterk-Water: Film en fotografie.

Affino is dagelijks bezig met het boeken van DJ's en artiesten in de meest uiteenlopende genres en stijlen. Van de nieuwste talenten tot de gevestigde namen, het netwerk van Affino brengt nationale en internationale top-artiesten binnen handbereik.

Festival Circolo is het meest veelzijdige, internationale circustheaterfestival in Nederland. Het festival biedt een toonaangevend, exclusief en toegankelijk programma met (inter)nationale circusproducties die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vloeistof is gespecialiseerd in het ontwikkelen van performances waarin de ervaring van het publiek een essentiële rol speelt.

Pyrrhula Research Consultants (PRC) biedt onderzoeksondersteuning in de cultuursector, werk, educatie en burgerparticipatie.

De Kwekerij maakt locatietheater op bijzondere plekken in de stad en het buitengebied. Door de plek tot een uniek podium te maken zorgt ze voor een totaalbeleving die verwondert, bewust maakt, verbindt en in beweging zet.

Expolab bouwt websites, verzorgt huisstijlen, multimedia diensten en interactief design.

Boy Jonkergouw Producties produceert en ontwikkelt voorstellingen en festivals.

Beeldhouwers is een creatief bureau met een sterke focus op beeld.

Appspecialisten helpen je om je app succesvol te maken.

To The Max Entertainment vertegenwoordigt artiesten en organiseert hiphop-events.

Steve maakt webapplicaties met belachelijk goede gebruikerservaring en efficiëntie. Ze werken ideeën voor webapplicaties uit in duidelijke begrippen en vertalen het naar heldere concepten.

Blend013 bestaat uit een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect.

Rooftop Rumour maakt zich hard voor een grote daktuin in Tilburg.