Huisgenoten

In het pand van Theater De Nieuwe Vorst is een aantal bedrijven gehuisvest.

N.A.R. Een nieuw radiostation in Tilburg, zendt vanaf nu uit vanuit de kelder in De Nieuwe Vorst. NAR prikkelt je brein met muziek, live sets, talkshows en meer: 24/7.

This is not a show van choreografe Katja Heitmann met een uniek talent om het publiek op een verrassende en mysterieuze manier bij haar werk te betrekken. Ze stond o.a. in De Nieuwe Vorst met Motus Mori, museum van de uitstervende lichamelijke beweging.

Amber & Pien houden niet van vergaderen, van het maken van notulen of flauwe koffie. Tillen of parkeren nergens iets naartoe en schuiven niks op de lange baan. Ze denken en bedenken, fiksen en ritselen, vinden kieren en versieren die.

Festival Circolo is het meest veelzijdige, internationale circustheaterfestival in Nederland. Het festival biedt een toonaangevend, exclusief en toegankelijk programma met (inter)nationale circusproducties die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vloeistof is gespecialiseerd in het ontwikkelen van performances waarin de ervaring van het publiek een essentiële rol speelt.

House of Nouws zijn zeven brutale moralisten die samen theater maken vanuit drie artistieke uitgangspunten: een streek uithalen met het publiek, een hype ontrafelen en een show geven.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren aan het publiek.

De Kwekerij maakt locatietheater op bijzondere plekken in de stad en het buitengebied. Door de plek tot een uniek podium te maken zorgt ze voor een totaalbeleving die verwondert, bewust maakt, verbindt en in beweging zet.

Boy Jonkergouw Producties produceert en ontwikkelt voorstellingen en festivals.

Appspecialisten helpen je om je app succesvol te maken.

Stooseflow maakt webapplicaties met belachelijk goede gebruikerservaring en efficiëntie. Ze werken ideeën voor webapplicaties uit in duidelijke begrippen en vertalen het naar heldere concepten.

Blend013 bestaat uit een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect.

Rooftop Rumour maakt zich hard voor een grote daktuin in Tilburg.

Sterk-Water: Film en fotografie.

Aweso helpt je besparen op je backoffice.

English