Craft Foto Huisje

Huisgenoten

In het pand van Theater De Nieuwe Vorst is een aantal bedrijven gehuisvest.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren aan het publiek.

Proeflokaal de Tuin verzorgt vele vormen van catering, zowel bij Theater de Nieuwe Vorst, op locatie maar ook af te halen.. Gerechten gemaakt van lokale producten, vers, gezond.

This is not a show van choreografe Katja Heitmann met een uniek talent om het publiek op een verrassende en mysterieuze manier bij haar werk te betrekken. Ze stond o.a. in De Nieuwe Vorst met Motus Mori, museum van de uitstervende lichamelijke beweging.

Sterk-Water: Film en fotografie.

Affino is dagelijks bezig met het boeken van DJ's en artiesten in de meest uiteenlopende genres en stijlen. Van de nieuwste talenten tot de gevestigde namen, het netwerk van Affino brengt nationale en internationale top-artiesten binnen handbereik.

Amber & Pien houden niet van vergaderen, van het maken van notulen of flauwe koffie.
Tillen of parkeren nergens iets naartoe en schuiven niks op de lange baan. Ze denken en bedenken, fiksen en ritselen, vinden kieren en versieren die.

Aweso helpt je besparen op je backoffice.

Festival Circolo is het meest veelzijdige, internationale circustheaterfestival in Nederland. Het festival biedt een toonaangevend, exclusief en toegankelijk programma met (inter)nationale circusproducties die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vloeistof is gespecialiseerd in het ontwikkelen van performances waarin de ervaring van het publiek een essentiële rol speelt.

Pyrrhula Research Consultants (PRC) biedt onderzoeksondersteuning in de cultuursector, werk, educatie en burgerparticipatie.

De Kwekerij maakt locatietheater op bijzondere plekken in de stad en het buitengebied. Door de plek tot een uniek podium te maken zorgt ze voor een totaalbeleving die verwondert, bewust maakt, verbindt en in beweging zet.

Expolab bouwt websites, verzorgt huisstijlen, multimedia diensten en interactief design.

Boy Jonkergouw Producties produceert en ontwikkelt voorstellingen en festivals.

Beeldhouwers is een creatief bureau met een sterke focus op beeld.

Appspecialisten helpen je om je app succesvol te maken.

Stooseflow maakt webapplicaties met belachelijk goede gebruikerservaring en efficiëntie. Ze werken ideeën voor webapplicaties uit in duidelijke begrippen en vertalen het naar heldere concepten.

Blend013 bestaat uit een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect.

Rooftop Rumour maakt zich hard voor een grote daktuin in Tilburg.

House of Nouws zijn zeven brutale moralisten die samen theater maken vanuit drie artistieke uitgangspunten: een streek uithalen met het publiek, een hype ontrafelen en een show geven.