Craft Foto Huisje

Huisgenoten

In het pand van De Nieuwe Vorst is een aantal bedrijven gehuisvest.

DansBrabant is (pro)motor van bezielde dans. DansBrabant ondersteunt talentvolle choreografen op hun weg naar een stevige positie in het (inter)nationale dansveld.

Apropic is een promotiebureau voor interculturele projecten en behartigt de internationale belangen van o.a. Ellen Rijk, Jan Martens, LaLa, Leonard en Jeroen, Liquid Soft, Rob van Rijswijk en Jeroen Strijbosch, T.r.a.s.h. en United-C.

[prod]nu is een productiehuis voor de kunsten. Zij ontwikkelen programma’s, ondersteunen makers en zetten ze ‘in de markt’.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren aan het publiek.

Proeflokaal de Tuin verzorgt lekkere (afhaal)maaltijden en een drankje! Gerechten gemaakt van lokale producten, vers, gezond!

MCKX faciliteert financieel management & control voor podia en festivals.

Sterk-Water: Film en fotografie.

Affino is dagelijks bezig met het boeken van DJ's en artiesten in de meest uiteenlopende genres en stijlen. Van de nieuwste talenten tot de gevestigde namen, het netwerk van Affino brengt nationale en internationale top-artiesten binnen handbereik.

Festival Circolo is het meest veelzijdige, internationale circustheaterfestival in Nederland. Het festival biedt een toonaangevend, exclusief en toegankelijk programma met (inter)nationale circusproducties die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vloeistof is gespecialiseerd in het ontwikkelen van performances waarin de ervaring van het publiek een essentiële rol speelt.

Redbox Messaging biedt communicatieoplossingen in Credit Management.

Pop Up Cinema brengt film buiten de gebaande paden. Daarnaast biedt Pop Up Cinema een podium voor filmtalent en ontwikkelt diverse inhoudelijke filmprogramma's.

Pyrrhula Research Consultants (PRC) biedt onderzoeksondersteuning in de cultuursector, werk, educatie en burgerparticipatie.

De Kwekerij maakt locatietheater op bijzondere plekken in de stad en het buitengebied. Door de plek tot een uniek podium te maken zorgt ze voor een totaalbeleving die verwondert, bewust maakt, verbindt en in beweging zet.

Kitoge

Expolab bouwt websites, verzorgt huisstijlen, multimedia diensten en interactief design.

Goed is Goed Producties produceert en ontwikkelt voorstellingen en festivals.