0523 A Seat At The Table Likeminds

A Seat at the Table

Likeminds en Saman Amini

A seat at the Table is een initiatief van jonge theatermaker Saman Amini. Samen met 3 andere acteurs gaat hij op zoek naar de drijfveer achter de clash of Cultures die hij om zich heen ervaart.

Aan alle Nederlanders,

Neem plaats en ervaar…
A seat at the table is een vlijmscherpe theatervoorstelling over het gevoel van liefde en haat voor ons vaderland. Een ontroerend, humoristisch en kritisch portret van hoe racisme zich manifesteert in onze samenleving. Landgenoten, wees welkom. Maar doe normaal of ga weg. Of koop een kaartje.

Groet,
Saman Amini, Yannick Jozefzoon, Ward Kerremans en Werner Kolf.

Zeer noodzakelijke/enerverende voorstelling.
Cornald Maas
Maar de grootste verdienste is dat de acteurs vol assertief zelfbewustzijn de vinger op de wonde durven leggen en dat deze voorstelling veel stof tot nadenken biedt.
Theaterkrant
Meer info en credits

Tekst & spel Ward Kerremans, Yannick Jozefzoon, Werner Kolf, Saman Amini, dramaturgie Nima Mohaghegh, eindregie Arie de Mol, scenografie Alaa Minawi, artistiek advies Jeroen de Man.
Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Stichting Melanie en Stichting Democratie en Media.

Saman Amini (IR) vluchtte samen met zijn moeder en zusje op 11-jarige leeftijd naar Nederland. Daar komt hij op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij volgde de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht en speelde o.a. in de theaterhit Nobody Home van Daria Bukvic.

Yannick Jozefzoon (NL) begon met acteren bij theatergroep DNA en speelde vanaf jonge leeftijd in films en tv-series. Yannick studeerde in 2015 af aan de Toneelacademie Maastricht.

Ward Kerremans (BE) studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde in diverse tv-series, waaronder Smeris. Hij speelde onder andere bij Theater Utrecht en het Amsterdamse Bostheater.

Werner Kolf (NL) studeerde in 2012 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is onder andere bekend van films als Rokjesdag en Moordwijven en tv-series als Vechtershart en Van God los.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater

Filter

Engagement