Online Liggend La Isla Bonita Atlantis Foto Casper Koster
Frascati Producties I La Isla Bonita Atlantis Casper Koster 1 912X513

Atlantis

La Isla Bonita | Frascati Producties

La Isla Bonita duikt met Atlantis in het diepe. Vijf hydro feministische zeemeerminnen met een forse vin leggen hun onderwaterwereld bloot. Ze nodigen ons uit om samen te gaan zwemmen, beter te kijken en opnieuw te herinneren.

Ze komen uit een waterige wereld, een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat. Het waterig denken dat de zeemeerminnen vanuit de onderwaterwereld mee hebben genomen, nodigt de toeschouwer uit na te denken over onze eigen manier van denken, aan land. Geen draaikolk van doemscenario’s, oordelen, principes en verwijten maar een uitnodiging tot nieuwsgierigheid.

De zeemeerminnen nemen de toeschouwers mee naar hun wereld Atlantis, een verdronken eiland van afgestorven koraal diep in de zee. Terwijl hun schubben langzaam opdrogen in de theaterzaal, verlangen ze naar de vrije natuur, pure schoonheid en het eeuwige evenwicht tussen de elementen mens en de wereld.
Hoe lang duurt het voor ze gaan stinken?

Meer info en credits

Met Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé, eindregie Paul van der Laan.

Het performance collectief La Isla Bonita bestaat sinds 2015. Hun werk is sterk beeldend en associatief, maatschappijkritisch, maar ook verfrissend en grappig. Muzikaliteit en ritmiek spelen een grote rol.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater

Filter

Laat je verrassen, Nieuwe makers