Bedrog Scènefotos Bart Grietens 16
0501 Bedrog Scènefotos Bart Grietens 31
0501 Bedrog Scènefotos Bart Grietens 36
0501 Bedrog Scènefotos Bart Grietens 4

Bedrog

Theatergroep Suburbia

Moderne klassieker over ontrouw, intriges en vriendschap.

Emma en Robert zijn getrouwd, Jerry is de beste vriend van Robert, Jerry en Emma zijn minnaars, Robert weet van de affaire, maar Jerry weet niet dat hij het weet….
Iedereen bedriegt iedereen in deze geraffineerde driehoeksverhouding. Maar het grootste bedrog plegen Emma, Robert en Jerry uiteindelijk aan niemand anders dan aan zichzelf.

Harold Pinter is een van de grootste Engelse toneelschrijvers en schreef Bedrog als een reis terug door de tijd. In negen verschillende momenten ontrafelt Pinter op ingenieuze én genadeloze wijze het web van leugens en intriges.

Zo toont Diepenhorst zijn generatie, die nu net begonnen is met een huis kopen en kinderen krijgen, een verontrustend toekomstvisioen, en geeft daarmee aan dit repertoirestuk voor die doelgroep urgentie mee.
theaterkrant - Lees meer
0501 Bedrog Scènefotos Bart Grietens 38
Justus van Dillen speelt Pinter bij Theatergroep Suburbia. Over bedrog, verraad én het belang van repertoire.
Scenes - Lees meer
Meer info en credits

Tekst Harold Pinter, regie Olivier Diepenhorst, spel Jessie Wilms, Matthijs IJgosse, Justus van Dillen.

Theatergroep Suburbia is het stadsgezelschap van Almere. In 2019 bestaat Suburbia 15 jaar. Naast de kleinezaal voorstelling Bedrog viert Suburbia het 15-jarige jubileum met de jaarlijkse zomervoorstelling op De Kemphaan en met The best of Suburbia. In deze reeks herneemt Suburbia haar twee grootste toneelhits Vijand van het volk en Judas.
Suburbia opent het feestjaar met Er was eens een pretpark!, de locatievoorstelling van de jonge theatermaker Karlijn Kistemaker.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater