0403 Tent Bb Persbeeld © Tent Hanneke Meijers
rauw en gedurfd circus

BEING BENJAMIN

Monki Business & TENT

Maak kennis met nieuwe circusmaker Benjamin (Monki) Kuitenbrouwer. Hij jongleert met woorden op de maat van de muziek, creëert beeldende verhalen en toont verrassende fragmenten in ontwikkeling.

In dit intieme theaterprogramma neemt Benjamin je mee in zijn zoektocht om zijn eigen rauwe en gedurfde circustaal te vinden.
Being Benjamin is de eerste uitkomst van zijn vorming van speler naar regisseur en een voorproefje op zijn regiedebuut JACK dat in het najaar van 2020 uitkomt.

TENT circustheater producties ondersteunt en coacht Benjamin in een tweejarig traject om zich verder te ontwikkelen als circusmaker. Dit proces wordt gesteund door de Nieuwe Makers regeling van het Fonds Podiumkunsten.

Meer info en credits

Regie Benjamin Kuitenbrouwer, concept Monki Business & TENT, coach Bas van Rijnsoever, residenties De Nieuwe Vorst, Dansmakers Amsterdam, Maas TD, Korzo, Werkplaats Diepenheim.
Met dank aan Samuel Rhyner, Liza van Brakel, Zinzi Oegema, Evertjan Mercier, Sophie Kassies, Yinka Kuitenbrouwer, Sebastiaan Flier, Kolja Huneck, Pascal Leboucq, Lucas Enriquez, Theo Enriquez, Roel Vermeer, Bas Beenackers, Dennis Wechgelaar, Johan van Bussel, Ingejan Lighthart Schenk, Dick Hauser.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Circus