Bring Back The Happening Banner No Logo Small
try-out

Bring Back The Happening

Nineties Productions

Bring Back The Happening zoomt in op de overgangsfase naar het nieuwe normaal en creëert een collectief ritueel om een bewuste stap in de nieuwe tijd te zetten. Een voorstel om de veranderingen zichtbaar te maken en gezamenlijk in beweging te komen.

LET OP!
Deze voorstelling is op locatie in Tilburg. De locatie wordt later bekend gemaakt.


Ruim anderhalf jaar legde de mondiale pandemie de samenleving stil. In afwachting van de afschaffing van de laatste corona maatregelen kijken we nu smachtend de toekomst in. Maar echt goed weten hoe we ons moeten verhouden tot die toekomstige tijd doen we niet. Hoe stappen we in het nieuwe normaal? Wat is er nodig om deze huidige fase achter ons te laten als maatschappij? Hoe geven we erkenning aan dat de wereld niet meer hetzelfde is? Hebben we geen vorm nodig voor het verlies van geliefden, relaties, huizen, banen, dromen, vrienden, familieleden en lichamelijk contact?

Meer info en credits

Concept: Nineties en Marius Mensink. Spel: Marius Mensink, Nastaran Razawi Khorasani. Regie: Anne Maike Mertens. Scenografie: Julian Maiwald. Dramaturgie: Hannah van Wieringen. Kostuum: Esmee Thomassen. Creatief producent: Vevi van der Vliet. Productie: Suzan Slinger. Techniek: Wout Jansen. Grafisch Ontwerp: Tom de Jager. Publiciteit: Esra Merkel. Marketing: Carly Renwarin.

Deze voorstelling wordt gemaakt in residentie bij Theater De Nieuwe Vorst te Tilburg.

Met dank aan Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds Voor De Kunsten.

Delen