Bye Bye Baby Site

Bye Bye Baby (10+)

maas theater en dans

Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.

LET OP: aangepaste aanvangstijd en prijs!

Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.

In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen.

Meer info en credits

Van Nastaran Razawi Khorasani, met Nastaran Razawi Khorasani en Nina Fokker, licht Gé Wegman, dramaturgie Tobias Kokkelmans, coaching Moniek Merkx, campagnebeeld Roosmarijn Knijnenburg

Nastaran Razawi Khorasani (Iran, 1987) studeerde af aan de Toneelacademie in Maastricht als Theater Performer. Na haar afstuderen heeft zij onder andere gespeeld bij het Ro theater (Alize Zandwijk), Productiehuis Rotterdam en Maas theater en dans.
Eerder speelde ze bij ons Play it Back in de binnentuin.

Ze is geselecteerd voor de Nieuwe Makers regeling van het Fonds Podiumkunsten en maakt(e) in 2017, 2018 en 2019 Maas drie nieuwe stukken bij Maas: Solo van Nas & Jim (seizoen 17/18), Uniform en Bye Bye Baby (voorjaar 2019). Samen met Play It Back, dat zij maakte voor de Loslopend wild-serie in 2015 (Oerol), vormt het een vierluik voor jongeren en jong volwassenen.

Delen

Tickets
  • normaal € 10,00

Genre

Jeugd / familie