Bekijk tickets

KRAAK: c’ARTNAVAL by H_U_T._

Gregoriaans gezuip, diaframes, gypsies, de schoolfotograaf en tekeningen van Ruben

De symbolische confrontatie tussen de Vastentijd en Carnaval gaat van start met de gecureerde c’ARTNAVAL happening door H_U_T._ in de KRAAKKELDER. Met op het programma: 

DJ Gregoriaans Gezuip behoudt de menigte nog enkele uren van zijn grensoverschrijdend alcoholmisbruik door klassieke platen te draaien met muzikale en liturgische wortels in de 9e eeuw na Christus.

Bieske is een katholieke Sinti Zigeuner die leeft in het protestantse bolwerk genaamd Zeeuws-Vlaanderen. Speciaal voor c’ARTNAVAL komt hij met zijn gypsy jazz gezelschap naar de KRAAKKELDER om zich te verlossen van het juk van de deugden.

Ruben is back met zijn onzekere maar prachtige Limburgse stem. Hij komt, zo stoned als een garnaal, live zijn troubadours liederen brengen met de Tilburgs sessie band genaamd “Ei”. Daarnaast laat hij zijn wonderschone tekeningen zien die zijn geïnspireerd op het meesterwerk: De strijd tussen Vasten en Vastenavond van Pieter Bruegel de Oude uit 1559.

Geert Koevoets staat weer paraat met zijn analoge camera en ingerichte fotostudio om iedere c’artnavaller op de foto te zetten. Bekijk zijn diaframes uit voorgaande edities in de KRAAKKELDER én als je op de foto wilt, ga dan netjes in de rij staan bij deze gepensioneerde schoolfotograaf!

📅 Donderdag 16 februari
🕒 20:00 - 00:30
💸 € 6,- entree
📍 KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst


Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English