Banner Schwalbe De Avonden Voor De Nieuwe Vorst

De Livelihood Avonden

Schwalbe

Schwalbe is een theatercollectief bestaande uit zes spelers en makers. In november werken ze vanuit De Nieuwe Vorst en organiseren o.a. de Livelihood-avonden.

Theatercollectief Schwalbe gebruikt het woord 'Livelihood' - en de nog vorm te geven betekenis ervan - als een zoeklicht voor een andere manier van werken. Hoe doe je je 'werk'? En welke waarde en betekenis geef je aan je werk? Of je dagelijks leven.

De betekenis van Livelihood heeft geen vaste invulling: het woord nodigt uit om op een andere manier naar ons eigen 'werk', leven en omgeving te kijken. We komen samen en ontmoeten elkaar in Theater de Nieuwe Vorst in Tilburg - tijdens onze residentie aldaar - om ons samen met een aantal gastsprekers (denkers, doeners, vertellers en of beeld-makers) tot het woord 'Livelihood' te verhouden.

Met vanavond:

Theatermaker Emke Idema vertelt over werken binnen en buiten haar grenzen. Harold Konickx komt troubadouren over het werkende leven in de mijnen en Meike van Zandvoort van 'Rijker Leven' deelt haar visie op de relatie tussen mens en geld.


Delen

Tickets
  • Normaal € 5,00

Genre

Theater

Filter

Laat je verrassen