De Managers
0430 De Managers © Bas De Brouwer
0430 De Managers Fotografie Bas De Brouwer Naamsvermelding Altijd Verplicht 54
0430 De Managers Fotografie Bas De Brouwer Naamsvermelding Altijd Verplicht 64
geannuleerd

De Managers

La Isla Bonita | Frascati Producties | Over 't IJ Producties

Een even hilarische als schrijnende voorstelling over macht en al haar rituelen.
Hoe spreken we met elkaar anno 2019? Performance collectief La Isla Bonita gaat met elkaar om tafel.

Deze voorstelling is vanwege de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus helaas geannuleerd. Lees hier meer >In een wereld van maatpakken, flip-overs, stokpaardjes, powerpoints en flesjes Spa vergaderen vijf witte managers op een gehuurde locatie. Hoe moet het verder met de wereld, de mensheid, de zaak, dit team, de productpresentatie van volgende week dinsdag?

Is de man, pardon de mens, in staat aan een vergadertafel tot zinvolle oplossingen te komen? In een wereld beheerst door guerrilla-tactieken, manipulatie, fallocentrisme en mansplaining komt La Isla Bonita met een steigerend weerwoord.

De lichaamstaal van macht.
0430 De Managers Fotografie Bas De Brouwer Naamsvermelding Altijd Verplicht 89
Hordelopen, dressuur, rodeo, hoog te paard, de zweep erover – je kunt de metaforen moeiteloos op je eigen kantoorbaan plakken.
Volkskrant
De performers doen in De managers niet veel anders dan onze wereldleiders: ze verleiden elkaar en hun publiek (in leuke, droogkomische scènes) maar voor je het weet zit je te lachen om iets waar niet meer om te lachen valt.
Het Parool
'La Isla Bonita brengt een ode aan baldadige fantasie'
NRC - Lees meer

De Aanschuiftafel

(Bijna) elke donderdag organiseert Proeflokaal de Tuin "de Aanschuiftafel" in samenwerking met De Nieuwe Vorst.
Vanaf 18:30 uur ontvangen we je in de prachtige serre en als iedereen zit gaan we eten! Voor-Hoofd/Hoofd-Na/Voor-Hoofd-Na? Het blijft een verrassing!
Max. 20 personen per avond, dus geef je tijdig op via: https://proeflokaaldetuin.nl/d... (hier kun je ook eventuele dieetwensen aangeven).
Prijs per persoon bedraagt € 15,00 incl. een hoop gezelligheid, excl drankjes. Aansluitend kun je een voorstelling bijwonen, soms eet de crew mee, dus kun je ze het hemd van het lijf vragen!

Meer info en credits

Concept & spel Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé, eindregie Suze Milius , scenografie Studio Dennis Vanderbroeck, kostuums Bibi Trompetter, dramaturgie Berthe Spoelstra, productie Gerjan Schreuder, techniek Dirk Hout.

Frascati Producties in coproductie met Over het IJ Festival.

Campagnebeeld Lisa Schamlé ism Casper Koster.

Delen

Genre

Theater

Filter

Eigenzinnig