Tatiana Aarons Experience Site

De Tatiana Aarons Experience

Tom Struyf

Zondag 14 juni 2009 in Lissabon, Portugal.Tatiana Aarons, studente psychologie aan de universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika, ontmoet de jonge acteur Tom Struyf die alleen op reis is. Hun gesprek lijkt eerst bijzonder en uniek maar neemt een vreemde wending en blijkt volgens een ingenieus scenario te verlopen.

Een jaar later probeert Tom de feiten te reconstrueren en een antwoord te vinden op de vraag: wie is deze vrouw en vooral, wie is ze niet? Hij neemt een besluit en vertrekt op zondag 27 juni 2010 opnieuw naar Lissabon om Tatiana te zoeken, niet wetende of hij haar zal vinden of wat hij gaat doen als hij haar vindt.

Een reisverhaal gebaseerd op (niet-)waargebeurde feiten.
Een oproep om geïnteresseerd te raken in een ander mens, wie weet zelfs om verliefd te worden.
Juryrapport TAZ#2011

Over Tom Struyf

Tom Struyf is acteur, auteur en theatermaker. In zijn voorstellingen maakt hij het publiek deel van een persoonlijke, integere zoektocht naar fenomenen die kenmerkend zijn voor deze tijd. Een rode draad in zijn werk is de vermenging van feiten en fictieve elementen. Tom stelt de status van de werkelijkheid in vraag: niet vanuit een postmoderne reflex, maar vanuit de observatie van een wereld waarin fake news en smart advertising welig tieren. Als arena van de manipulatie is het toneel daarom zijn perfecte speeltuin, waar hij eindeloos kan goochelen met wat waar en niet waar is. De voorstellingen van Tom zijn vertellingen met een eigentijds, multidisciplinair karakter. Ze bevinden zich op het snijpunt van theater, documentaire, film en lecture performance, en flirten met genres als de detective, de coming of age en de roadmovie. De Tatiana Aarons Experience werd door de jury van Het Theaterfestival 2011 geselecteerd voor Circuit X, een kwaliteitslabel voor verrassend werk van jonge beloftevolle theatermakers.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater