Bekijk tickets

Diarree is mijn lievelingskleur (8+)

Artemis & Julian Hetzel

Een talentenshow voor mislukkingen. Wie faalt er als de beste? De kandidaten trekken alles uit de kast. Deze voorstelling zoekt naar schoonheid in het lelijke. Want wat de een als smakeloos beschouwt, vindt de ander juist prachtig.

Een kak-voorstelling met een grote boodschap

Samen met het publiek onderzoeken we wat er nou eigenlijk wordt bedoeld met het woord ‘succes’. Wie bepaalt wat cool of mooi is en waarom? Wie beslist of iets Kunst is, of direct de prullenbak in kan? Kan je er misschien ook anders naar kijken? Trekken we ons niet veel te veel aan van het oordeel van anderen?

Diarree is mijn lievelingskleur combineert op speelse wijze explosief theater met poppenspel, beeldhouwkunst, actionpainting en muziek. Het is de eerste voorstelling van Studio Julian Hetzel voor een jong publiek, als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de paradox van creatie door destructie.

Oh shit, dit ruikt naar kunst!

Meer info en credits arrow-right

Regie Julian Hetzel Spel Tim van Dongen, Louis van der Waal, Willemijn Zevenhuijzen Dramaturgie Miguel A. Melgares Decor Eva Koopmans Kostuums Liesbet Swings Artistiek advies Jetse Batelaan Regie-assistentie Esmée Begemann Technische coördinatie Aengus Havinga Stage Alžběta Nováková Coproductie Studio Julian Hetzel en Theater Artemis

Met steun van Fonds Podiumkunsten, Gemeente Utrecht, Ministerie van OCW, Gemeente ’s-Hertogenbosch, Provincie Noord-Brabant.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English