0328 Een Antwoord Laura Van Dolron

Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron / Willem de Wolf / De Koe

Een live filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… en uiteindelijk misschien één antwoord dat alle vragen overstijgt!

Stand-up philosopher Laura van Dolron heeft genoeg van de eenzame avonden op het toneel. Samen met Willem de Wolf (de KOE) en muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren (Orde van de Dag) geeft ze antwoord op al uw vragen! Ze zal het publiek uitnodigen een vraag op te schrijven met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient.

Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen, er zullen vragen zijn die niet gesteld worden maar waar zij wel het antwoord op hebben en er is een hulplijn van wijze mensen.
Het publiek ziet de spelers zoeken, musiceren en worstelen.

Meer info en credits

Concept Laura van Dolron, tekst & spel Laura van Dolron, Willem de Wolf (Cie. De KOE, Kas & de Wolf), muziek Wilko Sterke (Circus Treurdier, Orkater, Orde van de Dag), Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag, Het Nieuwe Lied), vormgeving Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek, productie Laura van Dolron in samenwerking met de KOE.

Willem de Wolf studeerde in 1985 af aan de Amsterdamse Toneelschool. In datzelfde jaar formeerde hij samen met Ton Kas het theater duo Kas & de Wolf. Sinds 2010 maakt hij deel uit van de artistieke kern van de KOE, het Antwerpse laboratorium waar op hedonistische wijze onderzoek, experiment en vernieuwing wordt bedreven. Dat resulteert uiteindelijk in authentiek, speelbaar materiaal voor geestige, persoonlijke, schijnbaar apolitieke voorstellingen.

Laura van Dolron, in 2001 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Ze maakt lichtvoetige voorstellingen waarin ze het gesprek aangaat met grote denkers en waarin ze zichzelf en het publiek filosofische vragen stelt.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater

Filter

Eigenzinnig