Campagnefoto
0328 Laura Van Dolron Een Antwoord Op
Stand-up philosophy in concert

Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron / Willem de Wolf / De Koe

Stand-up philosophy in concert: ieder avond een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op… de vragen van het publiek!

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag) nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient!

Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen, er zullen vragen zijn die niet gesteld worden maar waar zij wel het antwoord op hebben en er is een hulplijn van wijze mensen. Het publiek ziet de spelers zoeken, musiceren en worstelen.

Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.


Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen.
NRC - Lees meer
Van Dolron gaat levensvragen doortastend te lijf. [...] Een originele vorm van participerend ervaringstheater. De filosofische onderwerpen zijn koren op Van Dolrons molen die zichzelf niet voor niets ‘stand-up philosopher’ noemt.
Volkskrant - Hein Janssen
Meer info en credits

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Samen met het publiek zoekt zij naar wat mooi is en wat beter kan. Zij gebruikt het theater als plek om oprecht te zijn omdat zij gelooft dat er in "het echte leven’ al genoeg wordt gedaan alsof.

Concept: Laura van Dolron
Spel, muziek & uitvoering: Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren & Wilko Sterke
Dramaturgie: Barbara Van Lindt
Decorontwerp: Marloes & Wikke Lichtontwerp: Gé Wegman
Foto: Lars van den Brink
Verkoop Nederland: Bureau Berbee
Zakelijk leiding: Nora Duijf, Buro Saai
Publiciteit: Maartje Hagar Treep
Productie: Kim Eldering
Grafisch ontwerp: Martijn van Riet, Lab 13

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater

Filter

Eigenzinnig