1106 07 Een Democratische Avond Voor Bijna Iedereen Stichting Nieuwe Helden Arsenaalhet Zuidelijk Toneel C Raymond Mallentjer3 0

Een democratische avond voor bijna iedereen

Lucas De Man | Het Zuidelijk Toneel

Een democratische avond voor bijna iedereen wordt een fijne en dynamische avond. Tijdens deze onderzoeksperformance word je meegenomen in het onderzoek naar de geschiedenis; het nu en de toekomst van de democratie.

Een doorgaand artistiek onderzoek naar de toekomst van democratie.

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe?

Stichting Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel, gaan op reis door Europa met een nieuw project: In Search of Democracy 3.0, een pilotproject van het Europese IN SITU netwerk. Samen met lokale partners en burgers doen ze onderzoek naar hedendaagse democratieën, met al hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst. Het blijft niet enkel bij een analyse; er wordt actief gezocht naar nieuwe mogelijkheden en ideeën.

De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij je zelf kunt kiezen of je deelneemt aan het onderzoek of liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt. Wees in ieder geval bereid om geprikkeld te worden.

Meer info en credits

Van & met Lucas De Man, Sarah Eisa, Willy Thomas, Niels Kuiters, Jasper van den Berg, Eva Meijering en Saar Vandenberghe.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater, research performance

Filter

Verdieping