1228  Een Feest Om Te Janken Bart Grietens 13
1228  Een Feest Om Te Janken Bart Grietens 32
1228 Campagnebeeld Een Feest Om Te Janken Liggend Fotograaf Simon Wald Lasowski
Spruit Festival

Een feest om te janken (4+)

House of Nouws

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun verzorgers onder in een lenige mimestudie naar verwachtingen. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles willen.

Een voorstelling vol verwachting en verlanglijst-verlangens

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog te groeien.


Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over de ellende die door verlanglijstjes wordt veroorzaakt.

1228 Een Feest Om Te Janken Staand Bart Grietens 50
Meer info en credits

Regie en tekst Sanne Nouws, spel Nina Fokker en Erwin Dörr, scenografie Sanne Lips en Liesje Knobel, lichtontwerp Wilfred Loopstra, Productie Jitske Weijand, technisch producent Marianne van Andel, publiciteitsbeeld Simon Wald Lasowksi.

Delen