0210 Duda Paiva Een Kleine Fairy Queen © Peter Lodder Plf

De Sprookjeskoningin (8+)

Duda Paiva Company i.s.m. het jong Nederlands Blazers Ensemble

Speciaal voor het hele gezin: De Sprookjeskoningin! Een feestelijke ontmoeting tussen de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell en de rare poppen van Duda Paiva Company.

Vorig seizoen maakten ze The Fairy Queen en nu is er De Sprookjeskoningin. Een eigentijdse versie van het sprookje over de feeënkoning Oberon en feeënkoningin Titania uit Midzomernachtsdroom van Shakespeare.

Oberon wil iets van Titania maar zij wil hem dat niet geven. Oberon vraagt de elf Puck hem te helpen met een lelijk plannetje.

Meer info en credits

Concept Bart Schneemann, Duda Paiva, muziek Henry Purcell, bewerking Willem van Merwijk , regie Duda Paiva, dramaturgie Kim Kooiman.

De voorstellingen van Braziliaanse theatermaker Duda Paiva zijn verhalen over mensen, over hun dromen, hun angsten, over hun zoektocht naar liefde. Met zijn poppen creëert hij een magische wereld waarin alles mogelijk is. Hij was eerder bij ons te zien met de slapstickvoorstellingen Monsters.

Voor deze voorstelling werkt Duda Paiva Company samen met het jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg jongNBE, dat bestaat uit 10 jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie

Filter

Language no problem