0210 Duda Paiva Een Kleine Fairy Queen © Peter Lodder Plf
shakespeare voor beginners

De Sprookjeskoningin (8+)

Duda Paiva Company i.s.m. het jong Nederlands Blazers Ensemble

Speciaal voor het hele gezin: De Sprookjeskoningin! Een feestelijke ontmoeting tussen de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell en de rare poppen van Duda Paiva Company.

De Sprookjeskoningin wordt gespeeld door zeven muzikanten van het Jong Nederlands Blazers Ensemble en het absurd komische en soms sinistere universum van de poppen van Duda Paiva Company. Samen geven zij een eigentijdse twist aan het sprookje van Titania en Oberon uit Shakespeare’s Midzomernachtsdroom en hun verlangen naar echte liefde.

‘Je staat oog in oog met zo’n pop, je ziet de speler erachter hurken en toch geloof je dat je Puck de slappe lach ziet hebben. Het is een voorstelling om van te smullen.’
Haarlems Dagblad
Meer info en credits

Concept Bart Schneemann, Duda Paiva, muziek Henry Purcell, bewerking Willem van Merwijk , regie Duda Paiva, dramaturgie Kim Kooiman.

De voorstellingen van Braziliaanse theatermaker Duda Paiva zijn verhalen over mensen, over hun dromen, hun angsten, over hun zoektocht naar liefde. Met zijn poppen creëert hij een magische wereld waarin alles mogelijk is. Hij was eerder bij ons te zien met de slapstickvoorstellingen Monsters.

Voor deze voorstelling werkt Duda Paiva Company samen met het jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg jongNBE, dat bestaat uit 10 jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie

Filter

Language no problem