1120  Erzaliemandkomen Nnt Fotograaf Martijn Halie Hr

Er zal iemand komen

NNT | Liliane Brakema

Geen gewone voorstelling, wel een intieme. Een combinatie van toneeltekst en beweging die de toeschouwer recht in het hart raakt.

Een man en een vrouw hebben een afgelegen huis gekocht aan een fjord. Een plek waar ze samen alleen kunnen zijn. Na aankomst dreigen demonen uit het verleden en een opdringerige buurman al snel de rust te verstoren. De twijfel slaat toe. Zonder het uit te spreken, dreigt hun relatie uit elkaar te rafelen.

Er Zal Iemand Komen is geen gewone voorstelling, maar de uitkomst van een theatraal onderzoek dat gestart is in Groningen. Onder de naam NNT Raw geeft het Noord Nederlands Toneel talentvolle makers de ruimte en tijd om te experimenteren.
Regisseur Liliane Brakema zocht en vond door te werken met acteurs en dansers naar een manier om te laten voelen, wat niet gezegd wordt in de tekst vol ongrijpbare stiltes.
Waar zijn de twee geliefden bang voor?

Meer info en credits

Regie Liliane Brakema, tekst Jon Fosse, dramaturgie Robbert van Heuven, spel Joost Bolt, Bram van der Heijden, Wendell Jaspers, choreografiecoach Giulio d'Anna, muziek Bauke Moerman, vormgeving Hendrik Walther en Liliane Brakema, scenografie Hendrik Walther.
Met dank aan Lewis Seivwright, Jorijn Vriesendorp en Wilko Sterke.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater