0923 Exotische Verhalen Cairo Liberation Front

Exotische verhalen van het Middenrif Live XL

Exotische verhalen van het Middenrif

Een avontuurlijk zondagmiddag radioprogramma met exotische verhalen, bijzondere gasten en muzikale uitstapjes naar alle windstreken, live vanuit De Nieuwe Vorst.

Exotische Verhalen van het Middenrif is een wekelijks radio-programma op Omroep Tilburg. De makers Joris van Laak en Dennis Bernaerts bieden de luisteraars een zo groot mogelijke diversiteit aan swingende klanken, nieuw en oud, en muziek van alle uithoeken van de aarde, voorzien van de nodige informatie, geschiedenis en context. Op 23 september gaan ze voor het eerst live vanuit De Nieuwe Vorst.

Special guests: Cairo Liberation Front

Reisleiders Joris en Dennis gidsen je graag door het muzikale programma voorzien van gesprekken met speciale gasten, leuke weetjes, historische feiten en de nodige achtergrondinformatie. Deze eerste live uitzending is Cairo Liberation Front (CLF) te gast. CLF is het muzikale geesteskind van Nederlandse producers Joep Schmitz en Yannick Verhoeven. Wat begon als twee ietwat naïeve en geeky liefhebbers van Egyptische electro-cha3bi, bloesemde tot een aanstekelijke muzikale uitwisseling tussen artiesten van het Midden-Oosten en West-Europa. Sinds het begin heeft CLF wereldwijde herkenning verdiend met hun spectaculaire DJ sets en eigenzinnige punk rock invloeden.

Delen

 • Genre

  Muziek
 • Soort

  Laat je verrassen
 • Datum

  zo 23 september 2018
 • Tijd

  14:00
Toegang gratis