Bekijk tickets

Fantastisch (6+)

BonteHond

Denk je weleens dat je niets bijzonders bent? Terwijl je overduidelijk net zo bijzonder bent als een unicorn. Voel je je weleens zo klein dat je er eigenlijk misschien niet toe doet? Terwijl de allerkleinsten juist de grootste dingen teweeg kunnen brengen. Denk je weleens dat je maar alledaags bent? Terwijl je zeker veel specialer bent dan een patatje speciaal? Of droom je juist over grote dingen? Fantaseer je over het onmogelijke? Ga juist jij de wereld veranderen?

Wie je ook bent en wat je ook doet, Fantastisch is in dat geval speciaal voor jou gemaakt.

Misschien ontdek je zomaar iets FANTASTISCH (of niet)

Fantastisch is een voorstelling over alledaagse dingen; spullen, mensen, dromen en doelen, die misschien het ene lijken te zijn en misschien op het eerste oog niets bijzonders lijken. Maar juist achter hetgeen dat op het eerste gezicht niet zichtbaar is, gaat nog een hele wereld schuil.

Ontdek een geheime wereld, vol mogelijkheden, doldwaze dromen, prachtige doelen en bovenal vol fantastische fantasie. En wie weet... misschien ontdek je zomaar iets FANTASTISCH (of niet).

Maker Hali Neto is de eerste Nieuwe Hond. Nieuwe Honden zijn talentvolle makers die verbonden zijn aan BonteHond en de kans krijgen om hun eigen voorstelling te maken. De Nieuwe Honden worden uiteraard door BonteHond begeleid en uitgelaten.


quote
De kinderen in het publiek vallen de spelers regelmatig bij met ontwapenende kreten. ‘Ik wist het’, roept een jongetje blij wanneer de oplichtende ogen in de wasmand steeds warmer gaan gloeien.
- Theaterkrant Lees meer

Meer info en credits arrow-right

MAKER: Hali Neto
SPEL: Hali Neto, Sanne Bokkers, Mauro Casarini
TEKST: Roann Postma
COMPONIST: Mauro Casarini
ARTISTIEKE BEGELEIDING: Judith Faas
ARTISTIEK COÖRDINATIE: Millie Lijbers EINDREGIE: Annelies Appelhof DECORONTWERP/KOSTUUMS: Calle de Hoog
DECOR REALISATIE: Robin Hooijboer
TECHNIEK GELUID: Bas Molenveld TECHNIEK LICHT: Iwan Kolk
TECHNIEK: Arjan Slotboom


Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English