FASHIONCLASH Tilburg

Vandaag is FASHIONCLASH bij ons te gast.
FASHIONCLASH Tilburg is een eendaags mode-evenement in Theater De Nieuwe Vorst. Verwacht een keur aan performances, modefilms, workshops, een expositie, een lezing en meer!

View English content arrow-right

Programma

Bekijk het volledige (en gratis toegankelijke!) programma van FASHIONCLASH Tilburg hier!
Het programma is van 12:00 tot 20:00 uur. Voor sommige programmaonderdelen kun je je van tevoren aanmelden via de site van Fashionclash.

Over FASHIONCLASH

FASHIONCLASH is een ontwikkel- en presentatieplatform voor mode(cultuur) dat door middel van cross-overs bijdraagt aan de individuele talentontwikkeling van een nieuwe generatie modemakers en aan het algemene bewustzijn van de rol van mode in de wereld.

www.fashionclash.nl

English

FASHIONCLASH Tilburg is a 1-day fashion event on Saturday 2 March 2024 at Theater De Nieuwe Vorst. Expect a selection of performances, fashion films, workshops, an exhibition, a talk and more!

Please find the full (and free!) program of FASHIONCLASH Tilburg here .

Practical information

Date: Saturday 2 March 2024
Time: 12:00 – 20:00

About FASHIONCLASH

FASHIONCLASH is a development and presentation platform for fashion (culture) that, contributes through crossovers to the individual talent development of a new generation of fashion makers and to general awareness of the role of fashion in the world.

www.fashionclash.nl

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English