Bekijk tickets

Ghost Box (12+)

Duda Paiva Company

Wat als je de mogelijkheid had om alles aan jezelf te veranderen, perfectie te bereiken, of zelfs onsterfelijk te worden? Zou je die kans grijpen, zelfs als dat betekent dat je alles moet opgeven wat je menselijk maakt?

alert

Dit is een schoolvoorstelling voor diverse klassen van middelbare scholen. We stellen de plaatsen die nog over zijn graag beschikbaar voor andere bezoekers. 

In Ghost Box schetst Duda Paiva een mogelijke toekomstige wereld, waar het mens-zijn onder een vergrootglas ligt. We bevinden ons in een energiecentrale die twee prototypes van de neo-mens heeft geproduceerd. Om te functioneren moet het prototype allerlei – soms brute – aanpassingen ondergaan om uiteindelijk een ‘perfecte’ mens te worden: eeuwig jong, oneindig gemodificeerd en met kunstmatig gegenereerde gevoelens. Het publiek kiest: welke van de twee modellen gaat verder?

Gebruikmakend van elementen van horror en poëzie nemen de dansers en schuimrubberen sculpturen van Duda Paiva Company je mee in een dystopisch verhaal, waarin de prijs van ons bestaan hoger blijkt dan we beseffen.

Meer info en credits arrow-right

Concept en regie: Duda Paiva
Dans: Josse Vessies en Yordana Rodriguez
Stage dans: Fleur De Decker
Dramaturgie: Kim Kooiman
Poppen: Duda Paiva en Andre Mello
Muziek en video: Wilco Alkema
Soundscapes: Wilco Alkema & Moritz Gabe
Licht: Mark Verhoef
Decor: Daniel Patijn
Kostuums: Evita Rigert
Techniek: Mark Verhoef, Roel ter Borg, Daniel Patijn
Productie: Merel van Marken Lichtenbelt
Verkoop: Frontaal 2.0

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English