Hr Hallo Familie  Maas Theater En Dans © Kamerich Budwilowitz Eyes2 1
Hr Hallo Familie  Maas Theater En Dans © Kamerich Budwilowitz Eyes2 2
Hr Hallo Familie  Maas Theater En Dans © Kamerich Budwilowitz Eyes2 4
0310  Hallo Familie Maas Theater En Dans Roosmarijn Knijnenburg

Hallo Familie (8+)

maas theater en dans

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd.

Dit is een voorstelling van Theaters Tilburg.
Tickets koop je via deze link.


Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest en oma is er om op te passen. De nacht is heel lang en jij kunt niet slapen…Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje?

Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Fantastisch zijn de hippe glitterkostuums, de cartooneske pruiken, de ravissante dierenmaskers, de breakdance-capriolen van de dinokikker (Gihan Koster) en de mimische optocht van (vreemdgaande) familieleden, waarbij de moeder maar blijft vragen ‘wie er iets wil drinken’ (...) “uitbundig familiefeest” en “kleurrijk spektakel”. ★★★★
Volkskrant - Lees meer


Speciaal voor de voorstelling in De Nieuwe Vorst speelt er een Tilburgse actrice mee. Ze heet Lilou Verveer.

0310 Kinderportret Liloe
Een voorstelling die je in je hart mee neemt opdat je nooit vergeet om met kinderogen naar de wereld te kijken.
Maandagdaandag.nl - Lees meer

Oh ja, er is nog iets heel leuks. Om alvast lekker in de stemming te komen voor deze feestvoorstelling! Het speciale Hallo Familie-magazine.
De spelers vertellen over hun familie, je leert alle plaatselijke meespelers kennen, doe de familie-type test of maak een lekker familie-recept. En er is nog veel meer te doen. Kijk snel!

Meer info en credits

Concept & regie Moniek Merkx, met Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind, muziek Joop van Brakel, choreografie Art Srisayam, decor Sanne Danz, kostuums Nicky Nina de Jong, licht Gé Wegman.

Delen

Genre

Jeugd / familie

Filter

Language no problem