0408 Happy Together Bart Grietens 1
0408 Happy Together Bart Grietens 16
0408 Happy Together Bart Grietens 26
0408 Happy Together Espen Hjort© Bart Grietens 2

Happy Together

Espen Hjort en Mees Borgman | Het Huis Utrecht

Een fantasierijke voorstelling over het familie-zijn en de acrobatiek van het samenleven. Een voorstelling over samen groeien en samengroeien.

In Happy Together staan vader, moeder, dochter en zoon samen op het toneel. Ze spelen een familie op zoek naar wie zij met elkaar kunnen zijn. Momenten van ontmoeting en afscheid wisselen elkaar af in deze humoristische en fysieke voorstelling over de acrobatiek van het samenleven. Wie draagt wie? Kunnen ze veranderen zonder elkaar los te laten?
Van generatie op generatie is dit een verhaal dat telkens opnieuw verteld wordt. Verbondenheid is een onontkoombaar gegeven - toen, nu en in de toekomst.

OVER DE ACROBATIEK VAN HET SAMENLEVEN

Happy Together is een samenwerking tussen regisseur Espen Hjort en performer/muzikant Mees Borgman. Eerder hebben ze o.a. samengewerkt aan de voorstellingen Goat Song en Casino Nonstop. Verbeelding, transformatie en de herinneringen van het lichaam zijn voor hen belangrijke fascinaties.

Meer info en credits

Idee en concept Mees Borgman en Espen Hjort, regie Espen Hjort, spel Erik Borgman, Nanette Kuijpers, Mees Borgman, Ster Borgman.

Happy Together is geproduceerd door Espen Hjort/Stichting Skorpetind en Het Huis Utrecht, in samenwerking met Theater Utrecht.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater