0408 Happy Together Espen Hjort© Bart Grietens 2
0408 Happy Together Bart Grietens 1
0408 Happy Together Bart Grietens 16
0408 Happy Together Bart Grietens 26
0408 Happy Together Bart Grietens 45
geannuleerd

Happy Together

Espen Hjort en Mees Borgman | Het Huis Utrecht

Een fantasierijke voorstelling over het familie-zijn en de acrobatiek van het samenleven. Een voorstelling over samen groeien en samengroeien.

Over de acrobatiek van het samenleven

Deze voorstelling is vanwege de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus helaas geannuleerd. Lees hier meer >


In Happy Together staan vader, moeder, dochter en zoon samen op het toneel. Ze spelen een familie op zoek naar wie zij met elkaar kunnen zijn.
Momenten van ontmoeting en afscheid wisselen elkaar af in deze humoristische en fysieke voorstelling over de acrobatiek van het samenleven. Wie draagt wie? Kunnen ze veranderen zonder elkaar los te laten? Van generatie op generatie is dit een verhaal dat telkens opnieuw verteld wordt.


0408 Happy Together Bart Grietens 27 Staand

Verbondenheid is een onontkoombaar gegeven - toen, nu en in de toekomst.

Interview: Op zoek naar wederzijdse afhankelijkheid. Espen Hjort en Mees Borgman over ‘Happy Together’
Sander Janssens - Lees meer

Samen met je hele gezin een toneelvoorstelling maken en daarmee touren: ga er maar aan staan. De familie Borgman-Kuijpers gaat ervoor en speelt ‘Happy Together’.

En nee, ze zijn elkaar nog niet in de haren gevlogen. LINDA. sprak met dochter Mees Borgman (conceptbedenker) en moeder Nanette Kuijper over hoe het is om samen te werken als gezin. -->lees verder

Het viertal roept op poëtische wijze, in dans en bewegingspatronen, de subtiele gevoelens op die elke familie kenmerken.
Theaterkrant - Lees meer
Knap hoe met niet meer dan een doek, een lamp én kinderlijke fantasie een universeel gevoel van ‘samen’ wordt opgeroepen, als basis voor wat we doen en wie we zijn – door tijd en ruimte heen.
NRC★★★☆☆ - Lees meer
Meer info en credits

Idee en concept Mees Borgman en Espen Hjort, regie Espen Hjort, spel Erik Borgman, Nanette Kuijpers, Mees Borgman, Ster Borgman.

Happy Together is geproduceerd door Espen Hjort/Stichting Skorpetind en Het Huis Utrecht, in samenwerking met Theater Utrecht.

Happy Together is een samenwerking tussen regisseur Espen Hjort en performer/muzikant Mees Borgman. Eerder hebben ze o.a. samengewerkt aan de voorstellingen Goat Song en Casino Nonstop. Verbeelding, transformatie en de herinneringen van het lichaam zijn voor hen belangrijke fascinaties.


Delen

Genre

Theater

Filter

Language no problem