0419 Het Dier Liggend Hr© Henk Claassen

Het dier, het dier en het beestje (8+)

Theater Artemis

In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en livemuziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

Een moeflon/zeebaars/brandgans zit in een voetbalteam bij een ringslang/bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/ steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. En dat is gek. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen mee nemen.
En het regent ook nog.

Een gezongen fabel over hoe het is om mens te zijn.

Meer info en credits

Regie Jetse Batelaan

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.
Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie