032 Lennart Kalkman Het Rijk Der Dieren

Het Rijk der dieren

Koffer Festival: Lennart Kalkman

Elke avond brult de leeuw over de savanne dat hij de koning der dieren wil worden: “Geef mij de kroon, ik ben de koning, niet die zebra!”.

Een groep acteurs speelt jarenlang hetzelfde toneelstuk: ‘Het rijk der dieren’. Elke avond brult de leeuw over de savanne dat hij de koning der dieren wil worden: “Geef mij de kroon, ik ben de koning, niet die zebra!”. Al die tijd spelen ze hun rol met veel toewijding en zijn ze inmiddels meer dan zomaar collega’s geworden. Dan besluit het productiebedrijf te stoppen met de voorstelling. Er zijn plannen voor een nieuwe voorstelling, maar die worden niet gedeeld met de acteurs. Ze worden niet uitgenodigd voor de audities. De acteurs worstelen met de ongewisse toekomst, kennen onderling veel afgunst en moeten op zoek naar alternatieven.

Meer info en credits

Spelers Noah Daran Scharten, Kevin Hoes, Lennard Grunewald, Remo Kortbeek, Kiki Mertens, Nana Veerman, Robin Wolthuis, regieassistentie Malin Winter, regie en vertaling Lennart Kalkman, bronverwijzing schrijver Roland Schimmelpfennig.Met dank aan Frits Kalkman.

Delen

Tickets
  • Normaal € 7,50

Genre

Theater

Filter

Festival