Bekijk tickets

Hier Zit Niemand op te Wachten

BonteHond/Orkater

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg.

Júist daarom maken wij deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

Vanuit een vurig geloof dat het doel alles heeft verziekt -het heiligt zelfs geen middelen- proberen we voor één keer niét zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.

Hier zit niemand op te wachten is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt.


Voor iedereen vanaf 8 jaar.

0402 staand HZNOTW BONTEHOND ORKATER 2023 Kamerich Budwilowitz 15

Wat als niets meer moet en alles mag?

quote
Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze vlinder.
- Richard Brautigan
quote
Heerlijk! De associatieve en absurdistische voorstelling geeft de jeugd mee: alles is mogelijk, als je je angsten omarmt.
- De Volkskrant ★★★★ Lees meer

Meer info en credits arrow-right

REGIE: Judith Faas TEKST, SPEL & MUZIEK: Orkatercollectief More Dogs [Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke], Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht, Melvin Aroma, Barbara Brink, Danisha Violet Martis DECORONTWERP: Ruben Wijnstok en Tatyana van Walsum KOSTUUMS: Eleftheria Lavdaki LICHTONTWERP: Stefan Dijkman en Guido van den Hof REGIE-ASSISTENTIE: Millie Lijbers TECHNIEK: Steven Raapis Dingman, Guido van den Hof PRODUCTIE: Daan de Lau

Scenefoto's: © Kamerich & Budwilowitz

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English