Bekijk tickets

Hoezee Hoezee de kraakkelder is twee

Kelders worden groot

9 kelderavonden (!) later is het zover: 't keldertje is jarig! En dat vieren we graag met jou: bezoekers, organisatoren, artiesten, vrijwilligers en ander keldervolk. Wie jarig is trakteert, daarom toveren wij op 7 maart uit een enorme taart o.a.:

𝐑𝐎𝐋𝐑𝐎𝐋𝐑𝐎𝐋 (𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬𝐳𝐨𝐨 & 𝐍𝐢𝐞𝐥𝐬 𝐁𝐫𝐨𝐨𝐬)

Het nieuwe muzikale geesteskind van Jameszoo en Niels Broos. Hun debuutalbum ‘MUSIC’ is een verblijdende potpourri van pop, moderne jazz en elektronische muziek, het bewijs van hun diepgaande muzikale synergie. Voortbouwend op hun uitgebreide samenwerking voor de drie albums van Jameszoo op Brainfeeder en Niels Broos’ twee EP’s voor Alpha Pup, maakten ze 'MUSIC' gedurende enkele jaren met soms wat hulp van vrienden.

𝐃𝐞 𝐖𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭
De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte!

𝐀𝐥𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐁𝐚𝐥𝐬𝐚𝐦

Haar producties wortelen sterk in IDM, experimentele acid en pompende techno en electro. Klassieke drumcomputers worden gelaagd met fijnmazige harmonieën en 303-baslijnen. Haar livesets draaien volledig op hardware. Het resultaat is dansbaar, zonder ook maar een moment haar weelderige en avontuurlijke sound te verlaten. Alberta Balsam deed livesets op onder meer Modular Festival, REC festival, Grasnapolsky en ADE.

📅 Donderdag 7 maart
🕒 20:00
💸 € 6,-, vol = vol
📍 KRAAKKELDER

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English