Bekijk tickets

De Grote Kleine Voorleesshow

House of Nouws

Met De Grote Kleine Voorleesshow nodigt House of Nouws kinderen uit om op een niet-schoolse manier met taal bezig te zijn. Met een heleboel verrassende ingrediënten brengen ze een geschreven verhaal tot leven. Een theatrale voorleesshow. Zo wordt voorlezen een onvergetelijke ervaring. Speciaal voor kinderen tussen 3 en 11 jaar, maar het verhaal is voor iedereen herkenbaar.

alert

Heel december bepaal jij wat je betaalt! Lees meer >

Het boek dat voorgelezen wordt is namelijk De NEEhoorn van Marc-Uwe Kling. Een dwars boek over niet mee willen doen, met veel humor en taalgevoel. Het boek is geschreven voor kinderen van leeftijden tussen 3 en 7, maar zo’n NEE fase hebben zelfs volwassenen nog wel eens.

In De NEEhoorn komt een kleine eenhoorn ter wereld die, omdat hij alleen maar NEE zegt, de NEEhoorn wordt genoemd. Zijn ouders weten zich geen raad met hem. Als de NEEhoorn op een dag besluit zijn eigen ding te gaan doen, ontmoet hij een wasbeer die niet wil luisteren, een hond die zich van niets iets aan trekt en een prinses die altijd iets terug zegt. De vier vormen een tamelijk goed team. Want zelfs een beetje tegendraads doen is veel leuker met anderen samen.

House of Nouws (H/N) maakt feestelijk ontregelende jeugdvoorstellingen vanuit haar thuisbasis in theater De Nieuwe Vorst. Door het publiek nooit te vergeten en altijd onderdeel te maken van het verhaal, zorgt House of Nouws voor een levendige ervaring. De enthousiaste reacties van kinderen in de zaal maken de voorstellingen compleet.

👉 HEEL DECEMBER BEPAAL JIJ ZELF WAT JE BETAALT

De hele maand december bepaal je bij De Nieuwe Vorst als bezoeker zelf wat je betaalt voor een theatervoorstelling. Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt. Zo krijgt iedereen in deze roerige tijden de gelegenheid om naar het theater te kunnen.

PWYW sticker 15 kopiëren

Kijk hier voor meer informatie >

Reserveer wel je ticket om zeker te zijn van een plekje in de zaal!


Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English