P1480385
P1480417

In Between

Evangelos Biskas

In Between is een solo van choreograaf en danser Evangelos Biskas V, waarin hij werkt met het absurde en irrationele karakter van zijn eigen dromen.

View English content

====

Deze voorstelling kan vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet in de avond plaatsvinden. Wij proberen de voorstelling te verplaatsen naar een ander tijdstip en houden je via deze site op de hoogte.

Tickethouders voor de avondvoorstelling houden we via email op de hoogte over eventuele aanpassingen. Kun je niet op het nieuwe tijdstip, dan storten we het betaalde bedrag terug.

=====

Biskas gebruikt de droombeelden, stemmingen en intenties om zijn intuïtieve en instinctieve fysieke benadering van dans te sturen en vorm te geven. Experimentele hiphop, hedendaagse dans en improvisatie worden met elkaar vermengd, waardoor een authentieke bewegingstaal ontwikkeld wordt.

English

'In Between' is a solo dance performance in which Evangelos Biskas works with the absurd and irrational character of his own dreams.

He uses their images, mood and intentions in order to direct his instinctive physical approach. Experimental hip hop, contemporary and improvisation techniques are blended with each other in unexpected ways, developing an authentic movement language which alters between bizarre isolations, uncontrolled looseness and organic flow.

Meer info en credits

Choreography & Performance: Evangelos Biskas

Costume: Mamatango

Coaching: Guilherme Miotto

Registration: Anastasija Pirozenko

Photography: Jasmijn Krol

Production: Corpo Maquina

Financially Supported by PLAN

Special thanks to Erik van de Wijdeven & Isaac Poels

Delen