Icw2019 Fb

International Choreographers Week

DansBrabant

DansBrabant presenteert: IK BEN MIJN LICHAAM

Een programma van voorstellingen, lezingen en gesprekken rondom lichamelijkheid en belichaming als onderdeel van de 9e International Choreographers Week waarbij publiek van harte uitgenodigd en welkom is.

Ons lichaam, een geweldig werktuig van vlees en bloed; een instrument waarin duizenden onderdelen samenwerken. Altijd volgens hetzelfde bouwpakket gebouwd en tegelijkertijd drager van uniciteit en identiteit. In hoeverre bepaalt ons lichaam wie we zijn en hoe we handelen? En in hoeverre beïnvloeden digitalisering, migratie, #metoo, wellness cultuur, enz… hoe wij ons lichaam zien en ervaren? In IK BEN MIJN LICHAAM word je meegenomen in een serie lezingen, voorstellingen en interviews rondom deze vragen.

De serie maakt deel uit van de International Choreographers Week, een programma waarin choreografen van over de hele wereld zich buigen over de impliciete en expliciete aannames over het lichaam en hoe deze een rol spelen in hun praktijk als choreograaf.

Op maandag 11 maart tussen 14.30 en 16.30 uur worden achttien Tilburgers geïnterviewd over de relatie met hun lichaam. Wilt u een van hen zijn? Laat het ons weten via Annemijn: annemijn@dansbrabant.nl

I.s.m. Fontys Dance Academy & De Nieuwe Vorst in het kader van Tilburg Dansstad.

Het festivalprogramma

International Choreographers Week

Genre

Dans

Filter

Festival, ICW festival