Ww Voorpubliciteit Joy Enjoy Joy1 © Rio Staelens
Ww Voorpubliciteit Joy Enjoy Joy3 © Rio Staelens Jpg

Joy, Enjoy Joy

WArd/waRD, Ann van den Broek

Met haar nieuwe creatie ‘Joy, Enjoy Joy’ zit Ann Van den Broek dicht op de tijdgeest. Wat maakt dat we ondanks tegenslagen en periodes van desillusie of verdriet zo vasthoudend zijn in het vinden van positieve waarde en betekenis in de dingen die we doen?

Joy, Enjoy Joy overschrijdt de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines met de inmiddels voor WArd/waRD kenmerkende combinatie van beweging, (live) muziek, tekst en video. Joy, Enjoy Joy is het grote en organische vervolg op de intieme performances die Van den Broek maakt voor Creating Joy.

Samen met ongeveer acht performers van verschillende leeftijden werkt Ann Van den Broek de losse elementen uit dit work in progress verder uit. Met The Memory Loss Collection (2018-2020) en ‘Accusations’ (2017) stonden de afgelopen jaren voor WArd/waRD in het teken van zware en persoonlijke thematiek. Maar na alle donkerte is het nu tijd voor de kleine dingen van het leven waar we kracht en troost uit putten: fijn gezelschap, mooie ontmoetingen, een goed gesprek, de voorjaarszon, een massage, breien, een brood bakken, muziek… Een voorstelling vol lichtheid en beweging. Als een pulserende, stuwende stroom.

Inherent aan het kunstenaarschap is dat je de lat altijd weer wat hoger wilt leggen. Als kunstenaar wil je geen comfortabele positie. Stilstand is geen optie.
Ann van den Broek
Meer info en credits

Concept, regie en choreografie: Ann Van den Broek

Met o.a: Louis Combeaud, Nik Rajšek, Marion Bosetti , Jean-Gabriel Maury, Carla Guerra
Muziekcompositie: Nicolas Rombouts e.a.
Video- en lichtontwerp: Bernie van Velzen
Toneelbeeld: Niek Kortekaas

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans

Filter

Language no problem