Bekijk tickets

Kort & Kerst

Tilt x De Nieuwe Vorst

Ben jij al mentaal voorbereid op de eindeloze verhalen van familie die je maar eens per jaar ziet? Kom met ons moed indrinken met glühwein, warme chocomel met rum of winterse biertjes en geniet van lekker kórte verhalen rond het vuur!

Kort & Laat ken je natuurlijk van de zwoele zomeravonden in de binnentuin, maar wij vonden het tijd voor een knusse wintereditie.

Kruip op een bank of in een grote stoel in de Rode Salon en laat je meevoeren naar witte werelden vol flakkerende kaarsen, grappige ontmoetingen of glitterballen. Breng je favoriete (kerst)verhaal mee om voor te lezen, kies spontaan een kort verhaal uit onze bundels en literaire tijdschriften of kom alleen luisteren. Enige voorwaarde is dat een verhaal maximaal 15 minuten duurt, in het Nederlands is geschreven en geen eigen werk is.

Natuurlijk nodigen we ook weer een inspirerende maker uit om je nog verder op te warmen als de glühwein dat nog niet heeft gedaan: Jorg van den Kieboom! Jorg is schrijver en theatermaker. Met zijn eigen theatergroep het zuid land maakt hij voorstellingen voor volwassenen waarin het kind als acteur en onderwerp centraal staat. In september ging hij in residentie bij Museum Jan Cunen en schreef hij op basis van de tentoonstelling De vorst van Oss en tijdgenoten het bijzondere, grappige, lugubere korte verhaal fremdkörper. We zijn heel benieuwd wat hij voor Kort & Kerst in petto heeft!

Vanavond is natuurlijk ook het perfecte moment voor een kerstborrel, dus kom vooral al eerder gezellig genieten van onze specials.

kort verhaal, glühwein en chocolademelk met rum

👉 BEPAAL ZELF WAT JE BETAALT

De hele maand december én de eerste week van januari bepaal je bij De Nieuwe Vorst als bezoeker zelf wat je betaalt voor een voorstelling of event. Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop een bedrag waar jij je goed bij voelt. Zo krijgt iedereen in deze roerige tijden de gelegenheid om naar het theater te kunnen.

PWYW sticker 15 kopiëren

Kijk hier voor meer informatie >

Reserveer wel je ticket om zeker te zijn van een plekje in de salon!


Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English