Zomer Kl Img 2475
Zomer Kl Img 2480
Zomer Kort Laat 2019 Fbevent Blue

Kort & Laat met Teddy Tops

Tilt & De Nieuwe Vorst

Het is niet zomaar een zomer. Het is de zomer van 2020. Een zomer van thuisblijven en van anderhalve meter afstand houden. Daarom verlengen we Kort & Laat dit jaar. Niet vier, maar elf keer rond het kampvuur. Iedere woensdagavond in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. Reserveer je plek op tijd! Wij zorgen voor voldoende afstand tussen de stoelen.

Reserveren kan vanaf woensdag 29 juli 10.00 uur. Reserveren is verplicht.
Op de dag zelf beslissen we of we de tuin in kunnen; er komen dan via de site meer plaatsen beschikbaar. Hou ons in de gaten op de socials en de website.

De bar is open vanaf 20:30
Het programma start om 22:00


Voorlezen bij het kampvuur

Omdat het zo'n bijzondere zomer is, nodigen we dit jaar ook elf Brabantse schrijvers uit om voor te komen lezen. Niet uit eigen werk, maar een voorleesestafette met elkaars korte verhalen.

Vanavond leest literaire duizendpoot Teddy Tops een verhaal. Ze organiseert Mensen Zeggen Dingen en schrijft literaire journalistiek en verfrissend proza. Ze trekt graag de kleine dingen flink uit proportie, heeft de schrijfstijl van een detective en de naam van een superheldin.

Ken je zelf een mooi verhaal om voor te lezen? Neem het mee. In verband met rechten lezen we bij voorkeur werk van Nederlandstalige auteurs. Een verhaal mag niet langer dan 15 minuten duren en we lezen geen eigen werk voor.

Zomer Kl Img 2507 Banner

In ieder kort verhaal schuilt een klein universum dat ons kan betoveren. Van ‘Brommer op zee’ tot ‘De dame met het hondje’. Een goed kort verhaal kan je voorgoed veranderen. Tijdens Kort & Laat delen we onze favoriete korte verhalen. Neem je favoriete kortverhaal mee en lees het voor. Of neem plaats bij het kampvuur en luister. Want zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer geweest dat iemand jou voorlas?

Pay What You Want

Voor dit programma hanteren we ‘Pay what you want’.
Jij bepaalt zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen.

Dat bedrag hangt natuurlijk samen met wat je van de voorstelling vond. Maar we willen ook benadrukken dat het geld wat we ophalen ons in staat stelt het werk van deze lokale makers te presenteren.

Weet je niet wat een gepast bedrag is? Dan geven we je enkele suggesties.

  • Als iedereen € 5,00 zou betalen, kunnen we blijven doen wat we doen.
  • Heb je minder te besteden, of ga je deze zomer naar meerdere voorstellingen, dan is een bijdrage van € 2,50 een mooi bedrag.
  • Kun je meer kwijt, of je vond het geweldig dan is € 7,50 een goede richtlijn.

Méér mag natuurlijk altijd… ;-) en kun je je geen bijdrage permitteren? Geen enkel probleem. Je bent meer dan welkom!

Meer weten? Bekijk hier onze FAQ.

Delen