0720 Kort Laat Lores Williamvander Voort 26 Maartje
0720 Kort Laat Lores Williamvander Voort 43

Kort & Laat

De Nieuwe Vorst

Voorlezen is leuk, hip en gezellig! En al helemaal als je voorgelezen wordt op een warme zomeravond in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. Dus pak een stoel en wat te drinken en bereid je voor op een zinnenprikkelende avond.
Welkom bij Kort & Laat.

Drankje bij de hand en je ogen gesloten; luisterend naar de mooiste korte verhalen, waan je je even in een andere wereld.

Van Biesheuvels Leidse zweetkamertjes via Dorthe Nors’ ijzeren poort van Parkkirkegården, door Esther Verhoefs Labyrinth om uiteindelijk te eindigen met Barry’s biertripje naar Llandudno. De wereld rond in een avond.

0720 Kort Laat Boeken In Het Gras

Lees mee, lees voor of kom lekker alleen luisteren. Want zeg eens eerlijk, wanneer werd jij voor het laatst voorgelezen?

Heb je zelf een mooi kortverhaal dat je zou willen delen? Neem het gerust mee. Een verhaal mag niet langer duren dan 15 minuten en we lezen niet voor uit eigen werk.

Reserveer je ticket

Kort & Laat is begonnen als een gratis inloopavond maar zo makkelijk zit het leven nu niet meer in elkaar. Zorg dus dat je tijdig je plekje reserveert.

Ook hanteren we deze zomer weer ‘Pay what you want’. Jij bepaalt zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij en het helpt ons werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.

Delen