Whats App Image 2020 06 16 At 17 42 40

KRAAK: Murf/Murw in de H.U.T.

1,5 uur happening op 1,5 meter

Magazine Murf/Murw neemt je samen met H.U.T. voor anderhalf uur mee op een trip door de opstandige thema’s van hun voorgaande edities. Van Quasimodo in een festivaltentje tot Bolsonaro achter de bar en de spijsvertering in de kelder. Éénmalig worden deze tot leven gebracht tot een interdisciplinaire ervaring in de raarste ruimtes in en rondom het gebouw vol surreële vormen en buitengewone klanken.

Aan het begin van de zomer -in het nieuwe tijdelijke abnormaal- kraken Murf/Murw en H.U.T. de Nieuwe Vorst. Ze draaien alle buitens en binnens binnenstebuiten en zoeken binnen de gevestigde orde naar hun eigen orde. Het magazine wekt zijn wetteloze pagina’s tot leven. Denk: tentenkamp, muziek, geluid, beeldende kunst, motoren, kleurplaten, gedichten, en alles daartussenin. Dit alles samen vormt een 100% analoge dromerige ervaring die letterlijk en figuurlijk alle hokjes anders, of niet inkleurt.

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli word je in 1,5 uur meegenomen door deze nomadische expositie. Per tijdslot zijn er maar 20 kaarten beschikbaar, om op deze manier toch -conform de richtlijnen- een échte fysieke ervaring te kunnen ondergaan.

Meer info en credits

Murf/Murw
Murf/Murw is een magazine dat experimenten op papier de ruimte geeft. Iedere editie reageren er gemiddeld 15 mensen op een prikkelend thema. Als diskjockeys op papier proberen ze samen met andere vedettes een stokje te steken voor de opmars van de suffe cyber mentaliteit.

H.U.T.
H.U.T. (Humanisten uit Tilburg) is multidisciplinair collectief die zich muzikaal bezig houd met punk, credible art, protopop, japprock, de dichtvorm, de improv en de vriend als kunstenaar.

Delen