Header Luca

KRAAK: DE BEWEGING

Een avond vol queerjoy en bewegingsvrijheid

Benen wijd of benen over elkaar. Heupen wel of niet gebruiken. Met of zonder je handen praten. Hoe beweeg jij? Ervaar jij de volledige vrijheid om te bewegen hoe je wil of pas je je aan aan de gendernormen? Heeft beweging eigenlijk wel een gender? We gaan het zien, ervaren, over in gesprek, en samen onze bewegingsvrijheid open kraken.

Bewegingsvrijheid: de mate waarin je je ledematen en je lichaam vrij kunt bewegen.

Een avond vol queerjoy en bewegingsvrijheid: dat is de insteek van de filmpremière van ‘The body never lies’, gemaakt door Luca Neumann. Jij als publiek wordt uitgedaagd om je open te stellen en om te reflecteren. Terwijl we zelf in beweging zijn, gaan we op zoek naar de relatie tussen het lichaam, gender en beweging.

Na afloop gaan we hierover in gesprek (met o.a. Nanoah Struik!) en leren we nieuwe skills hoe we onze (bewegings)ruimte kunnen terugwinnen (door middel van Voguing). Uiteraard eindigen we de avond op de dansvloer. Show off those moves people!

📅 Donderdag 2 juni
🕒 20:00 - 01:00
📍 KRAAKKELDER, De Nieuwe Vorst
💸 € 6,- incl. 1 consumptie

Over Kraker Luca Neumann
Luca zit in het laatste jaar van haar studie Popular culture. In het kader van haar afstudeerproject maakte zij bij Researchz, het talentontwikkelingstraject van Het Zuidelijk Toneel, en onder begeleiding van Marleen Hendrickx, ‘The body never lies’.

Luca is in haar werk op zoek naar hoe ze met beweging kan verbinden. Ze begon deze zoektocht in de dans en vervolgde haar weg in het bewegend beeld: video en documentaire.

Delen

Tickets
  • normaal € 6,00

Filter

Krakers