KRAAK: BLOOM

cutting edge dance muziek voor dromers

Bloom is een nieuw clubevent waar contemporary dance muzikanten hun geluid laten horen. Een dag vol diepe, gelaagde clubmuziek voor dromers, verspreid over twee zalen. Verwacht progressieve en eclectische geluiden in genres verwant aan techno, house en break.

Tilburg staat bekend als alternatieve muziekstad. Een gros aan muzikanten, labels en organisatoren vinden hier hun thuis en streven er samen naar de stad mooier, kleurrijker en muzikaler te laten zijn. Maar dan op z’n Tilburgs; edgy, rauw, intiem en inspirerend. Op de line-up vind je dan ook namen verwant aan Tilburgse labels en organisaties: o.a. Intercept, Draaimolen en Atomnation.

Pascal Terstappen (Atomnation en Applescal) en Stan Verhoeven (Fedya Hella) delen een gezamenlijke smaak voor warme house en techno met een retro vibe. Ze werken samen om nieuwe clubevenementen te realiseren in Tilburg op ongebruikelijke locaties: Bloom. Met een breed netwerk aan (lokale) labels, DJ's en muzikanten dagen ze je uit om nieuwe dingen te ontdekken, ongehoorde plekken in te wijden en te dansen op state of the art muziek.

KRAAKKELDER
Sam Goku
Julie
Applescal (live)
Ramses3000
Jaap Maas

RODE SALON
Fedya Hella
Milio
Luna Ludmila
Will Oirson

📅 Zaterdag 12 november
🕒 16:00 - 01:00
💸 € 14,- 1st Release / € 17,- 2nd Release / € 20,- 3rd Release
📍 Theater De Nieuwe Vorst

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English