Bekijk tickets

KRAAK: De Naaiclub

Repair café move over. Repairrave is here!

Op 13 oktober neemt De Bovenste Plank de Kraakkelder over voor de eerste clubmeeting van De Naaiclub. Duik in je kast en zoek alvast dat ene vergeten kledingstuk uit de stapel. Die ene jurk die het nu nèt niet is, of die spijkerbroek waar nog wel een heuptas uit te maken valt. Tijdens deze clubavond maken we iets nieuws van al je vergeten kleding.

De Naaiclub tovert de Kraakkelder om tot duurzame sweatshop. Van textielkunstenaar tot volleerd coupeuse, jij kiest zelf wiens advies je kan gebruiken. Samen met deze fashion experts kijk je met een verse blik naar wat je meeneemt uit je kast. Met iets nieuws naar huis, zonder een winkel binnen te stappen. Is jouw nieuwe outfit klaar? Dan legt fotograaf Norigineel je op je paasbest vast. Dit alles natuurlijk met een drankje, een muziekje, een expo en meer to be announced.


📅 Donderdag 13 oktober
🕒 20:00 - 01:00
💸 € 6,-
📍 KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst


Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden


Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English